![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjorsXgEU98yvKM8kQlCb6MLFVdRSc1Q4HP1s-FoTALTrg0juj3bM_jGIe9d4u1uwdrPP-YBxrQRDdHBqzIErtqv66oWHSsHbo4pGLhoWeux5F7_MR0s_PE7s-XRPV3RNdAGnAPzFZwrP0/s400/Avokadokrem_allo.jpg)
A recept a Kifőztük magazin februári számában is megtalálható.
Hozzávalók:
2 avokádó
1 kicsi vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál aprított petrezselyem
1 teáskanál aprított mentalevél
2 evőkanál citromlé
1 evőkanál majonéz
só
bors
Egy tálba az avokádó húsát kikaparjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a fokhagymát összenyomjuk.
Az avokádóhoz adjuk felaprított vöröshagymát, a fokhagymát, a majonézt, a petrezselymet, a mentalevelet, a citromlevet és összeturmixoljuk, végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Pirítóssal tálaljuk.
3 megjegyzés:
Imádom! Meg is kívántam az avokádókrémet! Nyamm!
Imádom a Guacamolét, így az avokádékrém is jöhet, még elegánsabb, de hogy mentával? Még sosem gondoltam rá, viszont annyira jó ötlet, mindenképp kipróbálom, köszönöm! :)
Zita, ...és egészséges is :)
Panna, örülök, hogy tetszik :))
Megjegyzés küldése