Kifőztük magazin június
Hozzávalók:
25 dkg liszt
3 evőkanál reszelt
parmezán
10 dkg puha vaj
3 evőkanál tejföl
1,5 dl szénsavas
ásványvíz
só
őrölt bort (elhagyható)
A gofrisütőt
előkészítjük, és felmelegítjük.
A hozzávalókat
összegyúrjuk (tömör tésztát kapunk) és a vékonyan megolajozott gofrisütőben
arany barnára sütjük.
Tipp: snidlinges
tejföllel tálalhatjuk.
3 megjegyzés:
Nekem ilyen lóhere mintás sütőm van. Gondolom azzal is jó... Nagyon guszták!
Szia,
ez ropogós lesz vagy inkább puha ? Köszi Melinda
Illéskrisz, a forma teljesen mindegy :)) és köszönöm!
Melinda, elég sűrű a tésztája, "tömör" gofrit kapunk...és inkább ropogós mint puha...
Megjegyzés küldése