
A recept a Kifőztük magazin júliusi számában is megtalálható.
Hozzávalók:
30 dkg liszt
1 kávéskanál sütőpor
3 tojás
20 dkg cukor
1 csomag vaníliás cukor
25 dkg joghurt
1,5 dl olaj
25 dkg gyümölcs ízlés szerint
2 evőkanál porcukor
A gyümölcsöt megtisztítjuk, ha szükséges szeleteljük.
Egy tálban a lisztet összekeverjük a sütőporral.
Egy másik tálban a tojásokat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a joghurtot, majd a sütőporos lisztet, és végül belekeverjük az olajat is.
Egy tepsit kivajazunk, vékonyan megszórjuk liszttel, és beleöntjük a tésztát.
A tészta tetején egyenletesen elosztjuk a gyümölcsöt, és megszórjuk 2 evőkanál porcukorral.
180 fokon 30-35 percig sütjük.
Tálalás előtt ha szükséges, szórhatunk még rá porcukrot.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése