Kifőztük magazin május
Hozzávalók 12 darabhoz:
22 dkg liszt
3 dkg búzadara
1 teáskanál sütőpor
csipet só
12,5 dkg puha vaj
15 dkg cukor
2 tojás
2,5 dl kefir
a krémhez:
25 dkg mascarpone
1 evőkanál porcukor
1 evőkanál juharszirup
3 evőkanál narancslé
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a búzadarát, a
sütőport és a sót.
A vajat a cukorral felhabosítjuk, majd egyesével
belekeverjük a tojások. Hozzáadjuk a kefirt, majd a lisztes keveréket is
beleforgatjuk.
A tésztát elosztjuk a muffin formában és 180 fokon
kb. 25 percig sütjük.
A krém hozzávalóit összekeverjük és a muffinokhoz
tálaljuk.
2 megjegyzés:
Gyönyörű pasztell fotó!
Köszönöm szépen :)
Megjegyzés küldése