2014. május 22., csütörtök

Mozzarellás zöldsaláta

Friss saláta sajttal, szalonnával.

Kifőztük magazin április

Hozzávalók:
20 dkg zöldsaláta keverék
4 szelet bacon
1 alma
1 csomag (20 dkb) mini mozzarella
színes bors
az öntethez:
2 evőkanál méz
1 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál fehérborecet

A bacont felkockázzuk, zsírjára pirítjuk, és hagyjuk kihűlni.
Az almát négy felé vágjuk, magházát eltávolítjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
A salátakeveréket egy tányéron elrendezzük, ráhelyezzük az almaszeleteket, a mozzarella golyókat, illetve a szallonát.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük és meglocsoljuk vele a salátát. Végül megszórjuk egy kis színes borssal.

2 megjegyzés:

duende írta...

Istenien néz ki! Imádom a fincsi salátákat! :)
Képzeld, a piacon abban az új tejboltban (ami régebben haburgeres volt) lehet venni kimért mini mozarellát és nagyon fincsi! Már kétszer vettem is.

Csibe írta...

sziaaa, köszi szépen!...huhhh,akkor mindenképpen belesek hozzájuk :)