Etalon Magazin
Hozzávalók
1 nagy édesburgonya
20 dkg + 2 evőkanál rizsliszt
2,5 dl szénsavas ásványvíz
1 evőkanál nagyobb szemű só
1 lime reszelt héja
olaj a sütéshez
Egy kis tálkában a sót összekeverjük a lime lereszelt héjával.
Az édesburgonyát meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük.
A 20 dkg rizslisztet összekeverjük az ásványvízzel, és enyhén megsózzuk.
A 2 evőkanálnyi rizslisztet egy tányérba tesszük.
Egy edényben felforrósítjuk az olajat.
A burgonyaszeleteket először beleforgatjuk a rizslisztbe, majd belemártjuk a lisztes krémbe és az olajban 3-4 perc alatt megpirítjuk.
Az előkészített sóval megszórva tálaljuk.
3 megjegyzés:
Megkóstolnám! :o)
:))
This blog is what im exactly looking for. Great! and Thanks to you. 경마사이트
Megjegyzés küldése