2011. május 30., hétfő

Melba Rumba

Mielőtt még jönne az idei málnaszezon, egy ötlet, a fagyasztóban még megbúvó málna felhasználására.



Hozzávalók 2 pohár italhoz:
8 dkg málna
5 cl rum
10 cl tejszín
6 cl narancslikőr
20 cl őszibaracklé
4-6 db jégkocka, vagy tört jég
A málnát pépesítsük, és kanalazzuk pohárba.
A tejszínt, a rumot, a narancslikőrt, a jégkockát és az őszibaracklevet töltsük sékerbe és jó erősen rázzuk össze, majd öntsük a málnára.
Szívószállal óvatosan felfelé keverjük a málnát, és tálaljuk.
Ha édes koktélt szeretnénk készíteni, használjunk édes tejszínt.

7 megjegyzés:

Juharszirup írta...

Húúúúú, ez jól néz ki....! :)

üdv.Sz.

Bianka írta...

Nagyon guszta, remek kép

chriesi írta...

Húú ez de jól esne most!

egycsipet írta...

Szééééép! És tuti, hogy finom is, el is raktározom a málnaszezonra. :))

Csibe írta...

Lányok, köszi szépen!...üdítően frissítő :)

Névtelen írta...

Oh...hmm...csak ámulok. Imádom az ilyen poharas dolgokat!

Csibe írta...

Panna, örülök :))