Kifőztük magazin december
Hozzávalók:
25 dkg ricotta
1 csomag vaníliás cukor
2 evőkanál méz (vagy ízlés szerint)
4 evőkanál málnalekvár
1 lile leve és reszelt héja
8 db babapiskóta
Tálaláshoz:
tejszínhab
málnaszemek
1 lime reszelt héja
A babapiskótát darabokra törjük.
A ricottát, a cukrot, a mézet összekeverjük, majd hozzáadjuk a lekvárt, a lime levét és héját.
A babapiskótát elosztjuk a poharakban, és rákanalazzuk a krémet. 1-2 órára hűtőbe tesszük.
Tálaláskor málnaszemekkel, tejszínhabbal, és a lime reszelt héjával díszítjük.
Tipp: a babapiskótát kevés citromlikőrrel meglocsolhatjuk.
1 megjegyzés:
TELJESEN JÓ!
Megjegyzés küldése