Kifőztük magazin március
Hozzávalók 6 darabhoz:
25 dkg túró
25 dkg puha vaj
15 dkg barna cukor
2 tojás
25 dkg liszt
fél csomag sütőpor
1 citrom reszelt héja
1 evőkanál citromlé
csipet só
10 dkg aszalt áfonya
Tálaláshoz:
porcukor
A mini kuglófformákat vékonyan kivajazzuk és kilisztezzük.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és a sóval.
A vajat felhabosítjuk a cukorral, majd egyesével
hozzákeverjük a tojásokat. Beletesszük a citromhéjat, a citromlevet, a túrót,
majd belekeverjük a lisztet is, végül beleforgatjuk az áfonyát.
A masszát elosztjuk az előkészített formában, és 190 fokon
35-40 percig sütjük.
Tálaláskor porcukorral megszórjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése