Kifőztük magazin október
Hozzávalók (22 cm-es tálhoz):
1 kalács (50 dkg)
2 tojás
5 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
3 evőkanál cukor
1 teáskanál őrölt fahéj
Egy tálba belecsipkedjük a kalácsot. A tojásokat
lazán felverjük, és a tejjel együtt a kalácsra öntjük. Rászórjuk a cukrokat és
a fahéjat, majd átforgatjuk, lazán összenyomkodjuk.
Egy vajjal vékonyan kikent tálba simítjuk és 180
fokon 25 percig sütjük.
Lekvárral tálaljuk.
4 megjegyzés:
Különleges desszert. Még sosem sütöttem. Vittem is!
Örülök, és remélem ízleni fog :)
Szia! Én ezt cukrozott mákkal szoktam megszórni, és vanília sodót készítek hozzá, / v. pudingot kicsit hígabbat/ nekem ez a mákos guba, és régóta így szeretem csak a gubát, de ezt is kipróbálom
szuper recept, én egy sor kalács pár pötty barack lekvár aztán egy sor alma szelet és végül megint egy sor kalács verziót készítettem el!
Megjegyzés küldése