2013. október 30., szerda

Túrós camembert krém

Reggelire, vacsorára vagy vendégvárásra egyaránt elkészíthető sajtos krém.

Kifőztük magazin október



Hozzávalók:
1 camembert (12,5 dkg)
10 dkg túró
5 dkg puha vaj
1 kicsi vöröshagyma fele
bors
őrölt pirospaprika
3-4 bazsalikomlevél

A hagymát megtisztítjuk, és felét lereszeljük.
A bazsalikomleveleket összeaprítjuk.
Egy tálban a sajtot villával összetörjük (érdemes az elkészítés előtt pár órával kivenni a hűtőből). Hozzákeverjük a túrót, a vajat és a lereszelt hagymát.
Sóval, borssal, pirospaprikával ízesítjük. A felaprított bazsalikomlevéllel megszórjuk.
Tálalásig hűtőben tároljuk.
Tipp: bazsalikom helyett használhatunk snidlinget is.

Nincsenek megjegyzések: