2009. január 8., csütörtök

Mini sajttorta

Hozzávalók: 10 dkg darált keksz, 5 dkg vaj, 10 dkg krémsajt, 1 dl tejföl, 4 dkg porcukor, 1 tasak vaníliás cukor, ízlés szerint lekvár
Olvasszuk meg a vajat, keverjük össze a keksszel, és béleljünk ki a masszával 4 db muffinformát, majd tegyük 10 percre fagyasztóba. Közben keverjük össze a krémsajtot, a tejfölt, a porcukrot és a vaníliás cukrot. A krémet töltsük a formákba és öntsük le a kicsit felmelegített lekvárral.

Csibe: az "alapreceptet", amin kicsit változtattam, a Fakanál Recepttárában találtam.

5 megjegyzés:

Renata Kalman írta...

Szia Csibe!
Ha van kedved válaszolni, akkor érdeklődve olvasom:
http://lettudatoskonyha.blogspot.com/2009/01/lt-tudatos-konyha-olvas-2008.html

Ottis írta...

Hú ez nagyon tetszik,biztos elkészítem!

Csibe írta...

...és nagyon finom is...és látványnak sem utolsó ;)
várom a végeredményt ;)

Névtelen írta...

Hogy szedem ki a formából? Nem potyog szét? Még mielőtt megtölteném kellene kivenni,nem?

Hankka írta...

Köszönöm a receptet, egyik családi kedvencünk lett, nagyon finom! :)