2010. április 26., hétfő

Reteksaláta

Tavasz. Színek. Friss zöldségek. Saláta!!!



Hozzávalók: retek, madársaláta, zöldhagyma
Öntet: 2 ek olívaolaj, 1 ek mustár, fehérborecet - méz ízlés szerint
A retket, a zöldhagymát felkarikázzuk, és a madársalátával egy tálba rakjuk.
Az öntet hozzávalóit alaposan összekeverjük, vagy egy kisebb befőttes üvegben összerázzuk, a zöldségekre öntjük.
Tojást és pirítóst adhatunk hozzá.

...azoknak, akik a múltkor lemaradtak :)

6 megjegyzés:

Reni írta...

de vidám, tavaszias az első fotó! nagyon tetszik :)

Chef Viki írta...

Virág alakú pirítós!!! Kész vagyok ettől a csuda képtől, gyönyörű!

Doctor Pepper írta...

gyönyörű a kép. ma a legszebb, amit láttam!

Puszedli írta...

Hát igen, tavasz van - és ha az van, akkor friss saláta is! :) Nagyon klassz!

Csibe írta...

Reni, köszi!

Viki, Pepper, aranyosak vagytok! Gondoltam, ha már tavasz, virágok, akkor "adok" a kenyérnek is :)

Puszedli, örülök,hogy tetszik!

szepyke írta...

Jaj!
Ezek a képek már megint! Csibe, olyan szép képeket csinálsz, hogy az bámulatos! És a salátából is kérnék, bár gondolom, már elfogyott...