Hazaérkezésünk után palacsintát kívántunk, mégpedig túrósat.
Semmi extra, annyiban készült másképpen, hogy a töltelékre feltekerve került rá egy-egy kanál tejföl, és egy adag pirított szeletelt mandula.
Különösebben nem is részletezném :)
A palacsintákat megtöltöttem túró, tejföl, vaníliás cukor, fahéj, citrom reszelt héja - keverékkel, hőálló tálba tettem, majd mindegyik palacsintára egy-egy kanál tejfölt kentem. Sütőben kb. 15 perc alatt megpirítottam, és végül megszórtam pirított szeletelt mandulával és porcukorral.
11 megjegyzés:
Szép!
Csodás nagyon finom lehet
Nagyon guszták, jól jönnének most reggelire!:-)
Nem tudok dönteni, hogy szebb, mint amilyen finom, vagy finomabb, mint amilyen szép :) A viccet félretéve: megint igazi "Csibés" a fotó, a palacsinta meg szuper!!
Ottis, köszi!
Bianka, igen, tényleg az :)
Latsia, nagyon köszi!
Trinity, aranyos vagy! Jót mosolyogtam :))
Nagyon szép lett a kép, a palacsintalanok is biztosan finomak!
(Raindrop furakszik)
Remélem maradt még minimum 3 db!
Alább nem adom!
Gyönyörű fotó! :)
Raindrop, már készítem is!...frissen az igazi! :)
fúúú de jól néz ki! túrós palacsinta nálam best of a házi baracklekváros mellett :) a mandula jó ötlet!!! :)
A mi változatunk:
tejföllel megkenés után cukrozott kakaót (nem a nyuszis, hanem kikevert) szórunk rá és úgy a sütőbe, isenien ropogós lesz.
Niki
MÁK, köszi, nálunk is nagy kedvenc (mindkettő) :))
Niki, nagyon jó ötlet, köszi!
Megjegyzés küldése