Gyorsan elkészíthető tojásos kence vacsorára vagy reggelire.
A recept a Kifőztük magazin júliusi számában is megtalálható.
Hozzávalók:
6 db tojás
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál tejföl
1 teáskanál mustár
1 evőkanál aprított snidling
só
bors
A tojásokat forrásban lévő vízbe tesszük és 5-6 percig főzzük, lehűtjük, és megpucoljuk.
Egy tálban összekeverjük a majonézt, tejfölt, mustárt és a snidlinget.
A tojásokat még langyosan villával összetörjük (hagyjuk darabosan), sózzuk, borsozzuk és hozzákeverjük a majonézes krémet. Átforgatjuk és jól lehűtjük.
12 megjegyzés:
Ismét egy csodaszép fotó! A tojáskrém pedig szuper, nagyon szeretem, tudnék most eszegetni belőle egy "keveset" :D
Éhes lettem, megyek is ebédelni. :)))))))))
Imádom ezt a fotót is, mint ahogy a többit is! :)
Elképesztő fotó!!!!!!!!!! Imádom!
Imádom a fotó is istani
De jó hangulata van ennek a fotónak is ezekkel a kék kiegészítőkkel! Nagyon szép... jaa és a tojáskrém is kedvenc :]
Szuper fotó!!!! :)
Szia!
Már olyan régóta meg akarom kérdezni...
Ezeket a tök jó szívószálakat hol vetted? :D
Hú de jóóóó fotó! És a tojáskrém holnap elkészül nálunk, köszi Csibe :)
Már el is felejtettem, hogy létezik ilyen.. pedig imádom! :))
Én is éhes lettem. :)) Igazán szép dolgot alkottál, fotóztál!
Ó Csibe, ezer közül megismerem a csodálatos fotóidat! :D
Csipet, akkor eszegessünk :)
Panna, köszönöm szépen!
Kreatív konyha, örülök!
Bianka, köszi!
Reni, örülök, hogy tetszik, és köszi szépen!
Erika, köszi! :)
Gomba, a Jézuskám hozta :) (http://www.bakeitpretty.com/)
Merci, köszi, és majd mesélj!
Puszedli, ugye-ugye?!!
Tücsök Bogár, köszönöm!
Raindrop, nagyon-nagyon örülök neki :))
Megjegyzés küldése