Pirított hagymás bagettel tálaltam - jön hozzá majd recept is.

A recept a Kifőztük magazin áprilisi számában is megtalálható.
Hozzávalók:
25 dkg ricotta
3 tojás
10 dkg puha vaj
3 evőkanál tejföl
1 teáskanál mustár
1 teáskanál reszelt vöröshagyma
1 evőkanál reszelt parmezán sajt
5 retek
só
bors
A tojásokat keményre főzzük, megtisztítjuk és egy tálban villával összetörjük.
A ricottát, a puha vajat, a tejfölt, a mustárt, a vöröshagymát, a parmezánt a tojásokhoz adjuk és alaposan összekeverjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A retkeket megmossuk, a vizet leitatjuk róluk, apró kockára vágjuk. Egy teáskanálnyit félre teszünk, a többit a tojáskrémhez keverjük.
Tálaláskor a felkockázott retekkel díszítjük.
2 megjegyzés:
Na, most jól megéheztem éjnek idején:DDD Elképzeltem az ízét.....a kép pedig megint nagyon guszta!
:)) köszi!
Megjegyzés küldése