2009. október 15., csütörtök

Paprikakrém

Nagyon egyszerű, könnyen, gyorsan elkészíthető ételízesítő.


Hozzávalók: paradicsompaprika, só - 1 kg paprikához kb. 10-15 dkg só
A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, húsdarálón ledaráljuk, sóval összekeverjük, és az üvegekbe zárjuk.

5 megjegyzés:

Latsia írta...

De szép színe van!

Zsani írta...

Gyönyörű a blogod, szuperek a képek!!!!!
Be lehet fizetni hozzád heti menüre???
Legalább látnálak titeket!! :)
Puszik

Unknown írta...

Ma ugyanigy en is keszitettem paprikakremet! Majd jo lesz a telen, nagyon sok etelbe lehet hasznalni!

erős ildikó írta...

Én is nagyon szeretem, mindig van mihez nyúlni, s a színe még télen is elvarázsol...

Csibe írta...

Latsia, igen, olyan friss!

Zsani, nagyon köszi,..."látnálak" - hááát, mit is mondhatnék?!

Fodorizu, igen, emiatt készült nálunk is.

Napmátka, csak úgy vajas kenyérre kenve is szeretem.