2010. január 2., szombat

Sajtos palacsinta

Ha még nem lenne elegünk a húsból, töltsük palacsintába.


Hozzávalók: 10 db palacsinta, 50 dkg darált hús (vagy maradék pörkölt ledarálva), vöröshagyma, 2 db tömlős krémsajt, tejföl, füstölt sajt (pl: karaván)
A felaprított hagymát olajon megpároljuk, hozzáadjuk a húst, puhára főzzük, majd kicsit megpirítjuk. A húshoz hozzákeverjük a krémsajtot, a palacsintákat megtöltjük. Hőálló tálba egymás mellé rakjuk a palacsintákat, megkenjük tejföllel, megszórjuk a lereszelt sajttal, majd sütőben rápirítjuk.
A krémsajt lehet ízesített is. Én vegyesen használtam - natúr és zöld fűszeres.

9 megjegyzés:

trinity írta...

Nagyon finom...Ez még most is lecsúszna!!

Ottis írta...

Örömteli, boldog új évet kívánok én is!

Csibe írta...

Trini, nálunk is gyorsan lecsúszott!

Ottis, köszi ;)

Raindrop írta...

Ó jaj, de szeretem!
Itt mindig olyan finomak várnak... :)

Raindrop írta...

Gyere át! :)

szepyke írta...

Nah, ok, direkt ebéd előtt jöttem, be is jött, megyek megnézem, mára mit hoztam, mert már megint nagyon éhes lettem. Csibe, imádnám ezt a palacsintát. Imádnám!:)

Csibe írta...

Raindrop, köszi szépen!

Szepyke, úgy gondolom én is - imádnád ;)

Névtelen írta...

Kukkants be hozzám,légyszi!

Csibe írta...

DeeDee, megyek!