Ismét egy gyümölcsös finomság, ami szinte bármilyen gyümölccsel elkészíthető.
Hozzávalók: 20-30 dkg gyümölcs, 2 dl tej, fél cs vaníliás cukor, 2 db tojás, 4 ek cukor, 2 lapos ek liszt, pár csepp citromlé, szeletelt mandula (elhagyható)
A tejet 2 ek cukorral, a vaníliás cukorral elkezdjük melegíteni. A tojások sárgáját kikeverjük a liszttel, és a tejjel sűrűre főzzük. A fehérjéket a maradék cukorral és a citromlével habbá verjük, majd a langyosra hűtött pudinghoz keverjük.
Egy tűzálló tálba rakjuk a gyümölcsöt, ráöntjük a krémet, és 180 fokon,kb 30 percig sütjük.
7 megjegyzés:
Áááááááááááállati jó!!!!
A reci elején a 20-30 dkg a gyümölcs, ugye?
Bocsi:)De azt lehagytad hogy miből kell 20-30 dkg...:)))
:o hááát perszeee, a gyümölcs :)
Köszi, csajok!!!!
úúúúúú...ez nagyon szép és tuti tök finom is! :P
:)) köszi, igen tényleg finom, kicsit pudingszerű.
Jujj én ezt annyira szeretném!!!:-)
Latsia, :)) kicsit későn jöttél...és már megettük :))
Megjegyzés küldése