Kifőztük magazin január
Hozzávalók:
6 dl tej
1 narancs héja vékonyan lehámozva
fél teáskanál őrölt gyömbér
10 dkg csokoládé (tetszés szerint)
1,5 dl tejszín
1 kávéskanál mák
A tejet a narancs héjával és a gyömbérrel lassú tűzön összemelegítjük (kb. 10 perc). Leszűrjük, majd hozzáadunk 8 dkg - darabokra tört - csokoládét és a tűzre visszatéve felforrósítjuk.
A tejszínt felverjük. A maradék csokoládét felaprítjuk.
A csokis tejet még forrón poharakba töltjük, a tejszínt rákanalazzuk, és mákkal, csokidarabokkal megszórva tálaljuk. Ha szükséges, mézzel édesíthetjük.
2 megjegyzés:
Gyönyörű! Gyönyörű! Csodaszép fotó <3
:)) köszönöm szépen!!!
Megjegyzés küldése