2011. január 27., csütörtök

Fehérje bundát kapott a csirkemell

Valamikor tavaly tavasszal készült az alábbi csirkemell, és azóta már többször is, de valahogy a blogra nem került fel. Pedig érdemes kipróbálni ezt a finoman omlós bundázást.
Megmaradt tojásfehérjék felhasználására is kitűnő.



Hozzávalók:
8 szelet csirkemellfilé
4 tojásfehérje
5 ek kukoricakeményítő
só, bors
A tojásfehérjéket alaposan keverjük össze a kukoricakeményítővel, sózzuk, borsozzuk, és a hússzeleteket forgassuk át benne.
Olajban aranybarnára sütjük, csíkokra vágjuk, és tálaljuk.

8 megjegyzés:

chriesi írta...

Ez nagyon jól néz ki és remek ötlet.

Puszedli írta...

Fantasztikus lehet!

salsa írta...

Húúú, de guszta! Imádom a bundás csirkecicit!

Bianka írta...

Ide vele ebédre, csodás lehet :)))

Csibe írta...

Chriesi, köszi szépen!

Puszedli, tényleg nagyon finom :)

Salsa, ééén iiis! :)

Bianka, mi szeretjük :)

Zsiri írta...

Nagyon guszta, végre nem a vastag panír :)

Ottis írta...

Nagyon jó ötlet!Hamarosan kipróbálom!

Csibe írta...

Zsiri, Ottis, örülök, hogy tetszik!