2010. február 12., péntek

Tejszínes lilahagymás tészta kukoricával

Tészta. Megint tészta. Mert szeretjük. Mert gyorsan, könnyen elkészíthető.


Hozzávalók: 30 dkg penne, 40 dkg csirkemellfilé, 1 db lila hagyma, 1 doboz kukorica, 4 dl tejszín, 2 ek cukor, 10 dkg füstölt sajt, só, bors, szerecsendió
A felvágott hagymát az olajon megpároljuk, rászórjuk a cukrot, pár percig kevergetjük, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús megpuhult, ráöntjük a kukoricát, és a tejszínt, reszelünk rá egy kis szerecsendiót, és sajtot. Összeforraljuk, és hozzákeverjük a kifőzött tésztát.

8 megjegyzés:

Zsani írta...

De cukiiiii az a rózsásmasnis villa!!!!!! Imádom!!:)))
Biztos a kaja is nagyon ott van! Kiírom a kisokosba ezt is! :)
Figyu! Most jutott eszembe, ezért itt írom...:) Ha kiviszek hozzád ékszereket, amiket csinálok folyamatosan, befotózod őket nekem, hogy szépek legyenek a képek a blogomban??:)

Zsani írta...

...hogy legyenek egyáltalán képek a blogomban...:DDDDDDD

Csibe írta...

:)) persze, szívesen, legalább gyakorlok :)

szepyke írta...

Az a kis masni... Milyen jól néz ki együtt az egész!

Csibe írta...

Köszi, imádom a szép szalagokat!

trinity írta...

Akkor már nincs is akkora lelkifurdalásom a sok tészta miatt.:)) Mert mi is szeretjük. Ez meg szuper kombináció!!!!

napmátka írta...

Teljesen igazad van. A tészta gyors és a variációk száma végtelen, nálunk is gyakran kerül az asztalra. Ez a variációd különösen a lilahagyma miatt tetszik nekem, nagyon szeretem.

Csibe írta...

Napmátka, nálunk is a hagyma miatt volt nyerő ;)