2010. május 24., hétfő

Eperfagyi

Nem részletezem :) isteni finom!


Hozzávalók: 25 dkg eper, 2 dl tejszín, 15 dkg mascarpone, 10 dkg porcukor, 2 csepp vaníliaroma, 4-5 csepp citromlé
Az epret leturmixoljuk, a tejszínt habbá verjük. A mascarponét a cukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az eperpürét, a habot, az aromát, és a citromlevet.
Fagyi gépbe tesszük, vagy lefagyasztjuk.

9 megjegyzés:

szepyke írta...

Azt elhiszem!:)))

Nálam is elkészült, és képzeld, ízlett!:))))

Jah, és a kép, mint mindig csodaszép!:)

Delish írta...

Igen guszta!

Csibe írta...

Szepyke, nem mondanám ha nem így lenni :)))....és köszi!!!!

Delish, köszönöm :)

Zsuzsi írta...

Nyamm, szeretném!!! ;O)

Reni írta...

Ezen tényleg nincs mit részletezni!! :) Nagyon guszta!

duende írta...

Jajjjj nekem! :)) Kérek...

mandy tarragon írta...

Hozom a pont ugyanilyen tálacskámat és kérnék két gombóccal :)

Csibe írta...

Zsuzska, várlak :)

Reni, köszi!

Duende, gyorsan gyere, mert olvad :)

Mandy, csak nyugodtan :)

gondaanyu írta...

A maradék eperből most van a fagyasztóban. nem kevergetem, parfészerű lesz. És mascarpone helyett joghurt ment bele. "nyersen " finom volt:) Vasárnap eltüntejük.