2010. május 25., kedd

Polentatorta

Szeretem a kukoricadarás dolgokat. Általában prószát szoktam belőle készíteni.
Nemrég Macinál láttam az epres-ricottás polentatortát, gondoltam kipróbálom. Amilyen gyorsan elkészült, olyan gyorsan el is fogyott. Tényleg nagyon finom.
Mivel nem volt itthon friss gyümölcs, így lekvárt használtam, ricotta helyett pedig túrót.



Recept itt. (26 cm-es formát használtam)

6 megjegyzés:

Reni írta...

Már Macinál is éreztem a késztetést, hogy elkészítsek egy hasonló tortát, most nálad még jobban erősödik a dolog :]

Melinda írta...

Nagyon guszta, nagyon finom lehet! Nekem is napirenden van, hogy sütni szeretnék valamilyen kukoricás sütit, csak valami mindig beelőz! Most újabb lökést kaptam!

trinity írta...

Még csak prószát ettem, de nagyon kíváncsivá tettél. Mesés a fotó,annyira harmonikus- megkívántam nagyon!!!

Maci írta...

Szia Csibe :o)
Nagyon guszta lett, és ha nem tévedek, te már egy picivel nagyobb formában sütötted, én is így fogom legközelebb!

Chef Viki írta...

Anyám, ez szuper!

Ezt meg fogom sütni - a nagymamámnak :-)

Csibe írta...

Reni, várom a Te változatodat :)

Melinda, köszi, és hajrá! Pikk-pakk össze lehet "dobni" :)

Trinity, örülök, és köszi! Lekvárral, de ahogy Maci csinálta gyümölccsel is igazán finom.

Maci, nagyon köszi! Igen, kicsit nagyobb, 26 cm-es formában sütöttem. És jó, hogy említed, ki is írom :)

Viki, biztosan ízleni fog neki :D