Etalon magazin december
Hozzávalók:
10 dkg vaj
20 dkg cukor
12 dkg őrölt mandula
15 dkg liszt
1 citrom reszelt héja
0,5 dl citromlé
1 teáskanál vanília aroma
porcukor a díszítéshez
A vajat a cukorral habosra
keverjük. Hozzáadjuk az őrölt mandulát, a lisztet, az aromát, a citromhéjat és
a citromlevelet. Összegyúrjuk. Két sütőpapír között 5 mm vastagra nyújtjuk és
30 percre hűtőbe tesszük. Ha a tészta lehűlt kiszaggatjuk és sütőpapírral
bélelt tepsire helyezzük. 165 fokon kb. 15 percig sütjük. Ha a tészta kihűlt
porcukorral megszórjuk
4 megjegyzés:
Egyszerűen imádom ezt a fotód!
Számból vette ki a szót Noémi :-)))
Hahó, ezt egy hónapja már feltetted :)!Egyébként BUÉK!
Üdv, Zsófi
Köszi szépen csajok!!! :)
Zsófi, Buék neked is, és ezennel elmegyek szabadságra, vagy legalábbis a bloghoz nem nyúlok :) köszi :)
Megjegyzés küldése