Szentestére készítette anyu. Valami isteni finom volt!
Hozzávalók: egész kacsacombok, vöröshagyma, zöldpaprika, fokhagymabors, csirkefűszer, só, mustár, méz, fehérbor
A combokat sózzuk, fűszerezzük, tepsibe tesszük a megtisztított vöröshagymával, felszeletelt paprikával, kevés vizet öntünk alá, fóliával letakarva kb. 1,5 órát sütjük 160-170 fokon. A mustárt a mézzel,a borral összekeverjük, leöntjük a húst. Egy kis ideig még fólia alatt pároljuk, majd készre pirítjuk.
Mennyiségeket nem írtam, ízlés szerint variálható.
4 megjegyzés:
Mintha egy sok csillagos étteremből hoztátok volna.
Ritka gusztusos maga az étel is, és a fotó is!
Az én anyukán is vmi hasonlót készített.. :) Nagyon jól néz ki!
Raindrop, köszi szépen. Nem igazán vagyok kacsás, de nagyon ízlett.
Puszedli, köszi neked is!
Valóban nagyon ínycsiklandozó....Anyukádnak is gratula!!!
Megjegyzés küldése