2009. december 29., kedd

Vargánya gombamártás

Mártások közül az első számú nagy kedvenc.


Hozzávalók: szárított vargánya, olaj, húslé, tejföl liszt, só, bors
A gombát megáztatjuk, felaprítjuk, és az olajon kicsit átforgatjuk. Felöntjük a húslével, sózzuk, borsozzuk. Forrás után kicsit még pároljuk, és behabarjuk. Dúsíthatjuk egy kis tejszínnel is.
Főtt hússal-, zöldségekkel tálaljuk.

4 megjegyzés:

szepyke írta...

Hmmmm... Miért csak én szeretem a gombát, és miért nem csinálok ilyesmit magamnak? Mert hülye vagyok, azért, pedig megérdemlem!:)))

Csibe írta...

Szepyke, mivel megérdemled, nyugodtan csinálhatsz kis adagot is ;)

trinity írta...

Hmmm...van egy zacsival a szekrényben...Jó hogy mondod, nagyon finom!!!

Csibe írta...

Trini, akkor csak hajrá ;)